Spot the Main Character Challenge

Kolikokrat ste pričeli z novim animejem ali mango in takoj iz množice prepoznali glavnega karakterja? (>>nekaj primerov<< ).

Ker se bliža pust, je Društvo Makkon za vas pripravilo poseben iziv! Nagrada za zmagovalno ekipo je paket okusnih japonskih dobrot iz trgovine Nippon Sweets!

stmc_nagrada

Pravila igre so preprosta:

Fotografirajte sebe ali prijatelja. Pobarvajte se na zeleno, oblečite se v zanimiv kostum ali najdite barvasto, kreativno lasuljo. Odločitev je na vaši zmožnosti kreativnega izražanja. Cilj izziva pa je, da čim bolj izstopate iz množice. Potrebovati boste tudi množico, pa če so to vaši prijatelji ali vsakdanji ljudje na ulici.
Postavite se v mangovsko pozo (zdolgočaseno strmenje skozi okno v učilnici je verjetno na vrhu te liste), ter poskrbite, da slika zajema vas in množico okoli.

Slikate se lahko s telefonom ali foto aparatom, ki omogoča vsaj povprečno resolucijo slike. Bodite prepoznavni!
Sliko pošljite na makkon.festival@gmail.com s pripisom »Spot the main character!!« NAJKASNEJE DO POLNOČI V SREDO PO PUSTU 1.3.2017!

Slike ne objavljajte drugje, saj se boste tako izdali konkurenci in povzročili zmedo pri zbiranju vaših glasov. V četrtek 2.3.2017 se bodo vaše slike nahajale v posebni galeriji, kjer bodo zbirale popularne glasove VSE DO POLNOČI V TOREK 7.3.2017 PETEK 10.3.2017 ! Takrat bo tudi razglašen zmagovalec!

 

Makkonovci smo, za lažjo predstavo, posneli tudi primer. Zahvala gre vsem ljudjem na sliki, ki so bili pripravljeni pozirat za potrebe našega izziva.

stmc-makkon

 

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s