Zaključeni ANIME’ 2o14 sejem stripov in družabnih iger!

Primorsko društvo Društvo ljubiteljev animiranih filmov, stripov in družabnih iger Animov je uspešno izvedlo svoj drugi večji dogodek Sejem stripov in družabnih iger Anime’ 2014. Dogodek se je odvijal v soboto, 16.o8.2o14 v osnovni šoli Dante Alighieri v Izoli in je trajal od desete ure dopoldan do enajstih zvečer.

Pripravili so pester program, kjer so se lahko obiskovalci ogledali različne makete, konzole, mange in druge atribute “geek” kulture. Poskrbeli so tudi za tiste, ki imajo v sebi malce več tekmovalnosti, saj so s kopico zanimivih tekmovanj vedno poskrbeli, da ni bilo dolgčas. Izjemna zanimivost letos je bila sprehod cosplayerjev po mestu, kjer so lahko sodelujoči predstavili svoj ljub hobi širši publiki, ki še ni slišala za animeje, mange in podobno.

Vrhunec dneva je seveda bilo cosplay tekmovanje, ki je potekalo kar v parku blizu šole. Mimoidoči so se lahko nad zanimivimi kostumi čudili in občudovali. Seveda so vsi navijali za svojega favorita, vseeno pa je glavno nagrado odnesel priljubljen zombi, ki je s svojim nastopom in odličnim kostumom navalil strah v kosteh mladih in starih.

Za odlično organizacijo se zahvaljujemo društvu Animov in nestrpno čakamo na naslednje leto, do takrat pa lahko pobrskate po naši galeriji in si ustvarite svoje mnenje o dogodku.

 

Advertisements

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s