Pozor vsi umetniki Slovenske anime scene!

Letos bomo spet imeli razstavo! Da, prav ste slišali. Bilo je veliko komplikaciji glede razstave, vendar smo uspeli zagotoviti prostor za razstavljanje vaših neverjetnih del!

Letos bomo na Makkon imeli digitalno razstavo, ki se bo vrtela na projektorjih Kina Šiške. Zato se le prijavite in nam pošljite vaša dela na makkon.festival@gmail.com , s pripisom »Razstava«. Ker še vedno pričakujemo veliko vaših del smo dali omejitev. Vsak umetnik naj nam pošlje največ 8 svojih najboljših del, ter najbolj pomembne podatke, ki jih premorete kot umetnik. Vaše ime in priimek ter ime dela! Po želji pripišite še vzdevek. Ime, priimek in naslov dela naj bodo napisani na ilustraciji sami. Ozadje naj bo črno, pisava bele barve, font Arial.

Primer:

BATTLEFIELD, Valentina Remenar

Prosimo sodelujoče, da se držijo tega formata.

Tema ilustraciji naj bo primerna, saj so na dogodku tudi otroci. Vsa dela, ki vsebujejo nasilje ali spolne vsebine, ne bomo razstavili.

Vaša dela bomo sprejemali do 8.12. do polnoči. Zamudnikov ne bomo upoštevali. To je čez en teden zato le pohitite in nam čim prej pošljite vaše neverjetne stvaritve.

Se vidimo na Makkonu!

Advertisements